Case Study

Cloud Cover IT

The project included supply and installation of; office furnishings, flooring, hanging screens and signage. The bespoke fabric, brand-colour coordinated, hanging screens were specified to avoid the requirement of costly partitions. The screens offer an acoustic, sound-reducing benefit to allow the support teams the much-needed quiet atmosphere to support their various clients. The white office furnishings are complimented by brand-colour coordinated flooring and finished off with coloured desk screens and seating.

Included in the scope was the requirement for a segregated test area for the Cloud Cover support engineers to develop and test the latest software and hardware. Utilising the available space, the back of the test area was developed into a curved seating area at the reception of the office space. The seating area, like the rest of the fit out, utilised company colours and was completed with a Cloud Cover logo installed directly on the curve.

Testimonial

"What a great job your team have done for us.  I would highly recommend any company looking to revitalise their office to contact you first.”

“A huge Thank you to the Emtec team. With all your hard work we now have an amazing space with our own unique branding."